Vores historie
Blundstone-historien startede tilbage i 1800-tallet, da to engelske familier, Blundstones og Cuthbertsons, ankom til Hobart, Tasmanien og igangsatte to separate støvlefabrikker.
I begyndelsen af det 20. århundrede købte Cuthbertson-familien Blundstones forretning. De besluttede at beholde Blundstone-navnet på grund af dens lange sammenhæng med kvalitet og pålidelighed. I dag ejer Cuthbertson-familien stadig Blundstone og navnet indgyder stadig tillid til et kvalitetsprodukt.

Mens vi forbliver en Tasmansk familievirksomhed, bliver vores støvler nu brugt og elsket verden over.

Ledet af design
Siden 1870 har Blundstone lavet solide kvalitetsstøvler, der er lige velegnede til arbejde som fritid og leg.
Årtiers innovativt design og produktion betyder, at Blundstone nu overvåger en global forsyningskæde, der samler de bedste ideer, materialer og designs for at skabe en bred vifte af produkter til overalt, hvor livet bringer dig hen.

Vores løbende forskning og udvikling betyder, at vi altid forbedrer komfort, beskyttelse, ydeevne og æstetik.

KVALITET
Da vi begyndte at lave støvler i 1800-tallet, var vi dedikeret til at lave et kvalitetsprodukt. Det er stadig vores forpligtelse til dig i dag. Vores virksomhed er kvalitetsgodkendt til ISO 9001:2015, og alle dele af produktionsprocessen er med til at sikre, at når du tager et par Blundstones på, så bærer du nogle af de bedste støvler i verden.

FREMSTILLING
Vi fremstiller vores læderfodtøj i Vietnam, Indien, Rumænien, Mexico og Kina. Disse fabrikker har førsteklasses produktioner, der er miljømæssigt og socialt ansvarlig. Jobbene i disse fabrikker er meget eftertragtede, og vi engagere vores personale for at sikre, at standarden for fremstilling er i overensstemmelse med vores strenge kvalitetskrav. Vores gummistøvler er fremstillet hos vores hovedkvarter i Tasmanien.

MILJØ
Vi er forpligtet til bæredygtige indkøb og fremstillingspolitikker, hver evalueret med miljøhensyn i tankerne. Vi maksimerer vores brug af genbrugte og genanvendelige materialer i vores fremstilling og emballering.

KOMFORT
Blundstone er en pioner inden for at forbedre komfort og sikkerhed. I 1999 udviklede vi det patenterede Shock Protection System (SPS), som reducerer træthed og ortopædiske problemer i lænd, ben og fødder. Siden da har vi taget det til næste niveau med SPS MAX komfortsystemet, som inkluderer XRD® Extreme Impact Protection - et letvægts, tyndt og åndbart stødabsorberende materiale, der er specielt udviklet til at
give et højere niveau af komfort under fødderne