FERIELUKKET

 

Vi holder ferielukket fra 15.-25.oktober

 

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men i denne periode
bliver der ikke besvaret mails og sendt varer ud.
Pengene trækkes naturligvis først, når varen sendes efter ferien.
Skal du have byttet/returneret noget, så send blot en mail herom sammen med ordrenummer, så sender vi en returlabel til dig i uge 43.

Dukker den ikke op, så tjek din spammappe.

 

Hav et fantastisk efterår :-)


En flot ridejakke, cykeljakke - eller måske din foretrukne gå-tur jakke - i super flot og klassisk australsk droverstil. En skøn friluftsjakke til både mænd og kvinder - der er vindtæt og vandtæt - og stadig behagelig og åndbar. For materialet er kraftigt Dri-Tec™ oilskin, i top-kvalitet af 100% bomuld. 

Og Dri-Tec™ oilskin er super behageligt - og ikke mindst praktisk på turen. For vejret har det jo med med pludselig at slå om! Og så er det fedt at have en jakke, der passer i al slags vejr! Kappen, der gør jakken helt speciel - er også helt speciel praktisk. For den gir dig ekstra beskyttelse, når det ikke blot er små-regn - men en ordentlig regnskylle, der dukker op. - Altså - en super god jakke til skiftende tempo i skiftende vejr...

Jakken forberedt til turen i sadlen - hestesadlen eller cykelsadlen - med en ekstra lang slids, der giver dig god bevægelsesfrihed.  

Den flotte hat, hun har på er denne: Frisco

Farver: Brun

Materiale: 12oz heavyweight Dri-Tec™ oilskin

Størrelser: En unisex jakke - der er stor i størrelsen. Kvinder skal vælge 2 størrelser mindre end normalt. Se evt. de præcise mål på jakken på fotoet

Riding Jacket

Model/varenr.: 1J20
1.399,00
XS S M L XL XXL 3XL
  • Brun

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud