OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!

VI BYTTER FRA NU OG HELT FREM TIL 21. JANUAR 2021

En flot ridejakke, cykeljakke - eller måske din foretrukne gå-tur jakke - i super flot og klassisk australsk droverstil. En skøn friluftsjakke til både mænd og kvinder - der er vindtæt og vandtæt - og stadig behagelig og åndbar. For materialet er kraftigt Dri-Tec™ oilskin, i top-kvalitet af 100% bomuld. 

Og Dri-Tec™ oilskin er super behageligt - og ikke mindst praktisk på turen. For vejret har det jo med med pludselig at slå om! Og så er det fedt at have en jakke, der passer i al slags vejr! Kappen, der gør jakken helt speciel - er også helt speciel praktisk. For den gir dig ekstra beskyttelse, når det ikke blot er små-regn - men en ordentlig regnskylle, der dukker op. - Altså - en super god jakke til skiftende tempo i skiftende vejr...

Jakken forberedt til turen i sadlen - hestesadlen eller cykelsadlen - med en ekstra lang slids, der giver dig god bevægelsesfrihed.  

Den flotte hat, hun har på er denne: Frisco

Farver: Brun

Materiale: 12oz heavyweight Dri-Tec™ oilskin

Størrelser: En unisex jakke - der er stor i størrelsen. Kvinder skal vælge 2 størrelser mindre end normalt. Se evt. de præcise mål på jakken på fotoet

Riding Jacket

Model/varenr.: 1J20
1.499,00
S XL XXL
  • Brun

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud