OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Efter at have haft stor succes med deres Outback slipper, som de udviklede ved hjælp af traditionelle filtfremstillingsteknikker og maskiner, men med et Eco-twist ved hjælp af PET-garn lavet af genbrugte plastflasker, besluttede Gumbies at gå et skridt videre og producere en boot-hjemmesko, inspireret af de ikoniske, australske støvler med elastik-side, båret af Aussies næsten overalt og anvendt til nærmest alt.

Brumby er passende opkaldt efter de vilde heste i Australien!

Uanset om du er på camping, på vej i kiosken efter en avis eller bare slapper af derhjemme, indendørs eller ude, i regn eller solskin, i sne eller på tæppe, så kan du bruge disse boots!

Gumbies har brugt alle de gode dele, der har udviklet sig med deres outback-slipper, nemlig PET-garn (af plastflasker) casterbønne-indlægssåler for komfort og naturlig kilde, og ikke mindst deres helt egen ikoniske, patenterede, skridsikre og holdbare Gumbies ydersål i genanvendt TPR

Her er det næste eventyr i komfort!

Find din rette størrelse på fanen "Gumbies størrelsesguide" herunder.

Læs mere om Gumbies materialer under "information" nederst på siden.

Brumby - Charcoal & Red

Model/varenr.: Brumby, Charcoal & Red
349,00

MADE WITH:

RECYCLED
PLASTIC
RECYCLED
RUBBER
VEGAN

 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud