Pleje- og rengøringsmiddel til alt læder og skind samt tekstiler, plast, gummi, vinyl etc.

Producents vejledning:

Fodtøj: Børstet rene for jord/skidt. Spray Care & Clean på fodtøjet, så det er tilpas fugtigt og vask forsigtigt med en svamp, så det skummer. Skjolder og saltrender fra vand på fodtøj undgås ved straks at lægge fodtøjet i blød i Care & Clean og lunkent vand (dosering max 1:20). Det fjerner også svedlugt. Når fodtøjet er vasket, tørres det langsomt, evt. med avispapir i. Glat læder efterbehandles med læderfedt elle. lign, ruskind og nubuck børstes, når det er tørt.

Møbler: Støvsuges først, spray Care & Clean på møblet og vask med en ren svamp, så meget, så der opnås skum. Care & Clean forebygger fedtansamlinger på lædermøbler. Pletter og skjolder fra spildte væsker, på lædermøbler, undgås ved at vaske stedet straks inden det bliver tørt. Behandl altid hele overfladen, for at undgå skjoler.

Beklædning: Lægges i blød i Care & Clean og lunkent vand (max 1:20). Er skylning nødvendig skylles med en ny blanding Care & Clean. Aldrig rent vand! Centrifugering på laveste omdrejning kan benyttes. Læg derefter beklædningen på et tørt håndklæde, bred det ud og ret folder og lignende. Læg et håndklæde ovenpå og lad det tørre.

Indhold: 200 ml + en svamp

Ingredienser: Læs ikkerhedsdatablad

Effektiv, Care & Clean 200 ml inkl. svamp

Model/varenr.: 50201
79,00

+evt. fragt

200 ml + svamp

IKKE ALLE STR. ER I BUTIKKEN, TJEK NEDENFOR OM DIN STR. ER DER, SÅ DU IKKE KØRER FORGÆVES!

Lager: På lager
Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud