De sorte støvler til børn - Tasman Devil - er super rå boots med en komfort i top-klasse.

Støvlerne er i åndbart læder, foret med skind - og sidder rigtig godt på foden. De er rummelige, så der er god plads til tæerne, hvilket er et stort plus for de små, voksende fødder!

De holder til turen på legepladsen, til regnbyger og mudder - igen og igen. Og er de godt beskidte, kan du blot skylle dem af og lade dem lufttørre (ikke i direkte sol). 

Børn er ret vilde med de rå boots! Forståeligt nok - ingen snørrebånd eller velcro - men bare lige til at stikke hurtigt i, og så kvikt ud af døren!

De sorte støvler er til både drenge og vilde piger - der har fortjent det bedste fodtøj...

Materiale: Læder

Farve: Sort

Størrelser: Str. 28 til 35½

Kids Tasman Devil - Black

Model/varenr.: 880
899,00
10 (28) 11 (29) 12 (30½) 13 (31½) 01 (33)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud