ÅBENT/LUKKET I DEN FYSISKE BUTIK

HUSK! Vi har åbent lørdag d. 4. maj

Den fysiske butik holder lukket d. 8.-10. maj samt 23.-24. maj

Men webshoppen er altid åben,vi sender dog ikke ordrer afsted i perioderne????

I Kr. Himmelfartsferien er vi nemlig til Line Dance Event i Skærbæk med butikken,
som også er med på Bogense Træffet 24.-26. maj

Longrider 3-i-1 Drovers coat er den helt klassiske oilskinsfrakke - en trenchcoat i oilskin med den karakteristiske kappe, som kan tages af.

I Australien anvendes lange frakker både som regnfrakke, daglig udendørsfrakke - og endda som ridefrakke. En "longrider coat" er derfor ikke specielt kun til ridning, som den var oprindeligt - men i dag er den specielt til alle, der ønsker en sej og praktisk frakke til al slags vind og vejr...

Denne frakke har en 3-i-én funktion, som er en ret genial detalje: For længden kan reguleres med knapper til en 3/4 længde frakke - eller knappes omkring benene, så du har chaps til ridning eller til cykelturen. 

Longrider Coat har et aftageligt termofor, når foret er i bliver frakkens inderlommer skjult, men der er to velcro-lukkede lommer i foret til f.eks. mobilen.

Den aftagelige kappe, kan evt. udskiftes med en kakadu-hætte, der tilkøbes og let knappes på omkring kraven. Foran er der dobbelte lommer, og indvendig findes 2 lommer hvor en er med lynlås. 

I taljen er der en justérbar snøre, hvis en strammere pasform ønskes. Ved håndled kan størrelsen reguleres med trykknapper.

Frakken har benstropper, som let lige knappes rundt om benene i stormvejr - så den bliver på, og ikke flyver afsted med dig!

Denne oilskinsfrakke er knap så tung, da den er i det lidt lettere 10 oz oilskin. Den er super behagelig - og en god "indpakning" i storm og regn. Fordelen ved en oilskinsfrakke er netop, at den er vindtæt og vandtæt - men også åndbar, så den er behagelig og anvendelig - også så vejret er mildere. 

En frakke, der holder til meget - år efter år. 

Vær opmærksom på, at jakken kan smitte let af på lyst tøj, hvis du gnider stofferne sammen, da det er oilskin og farvet nappa-læderbesætning. Vi yder ingen erstatning som følge heraf.

- En super god, klassisk oilskinsfrakke fra Kakadu...

Farver: Sort og brun

Materiale: MicroWax Oilskin i det lidt lettere 10oz oilskin, For i 100% bomuld. Inderfor i 100% polyester, der kan lynes af. 

Størrelser: Du kan se frakkens mål på fotoet - OBS! Det er  frakkens mål og ikke dit mål. Sammenlign med en jakke/frakke, du allerede har og passer og brug de mål som udgangspunkt. Se evt. også fanen med sammenligning med vores andre modeller.

Kakadu Traders Australia, Longrider Drovers coat i sort eller brun oilskin med termofor

Model/varenr.: 20O02
1.915,00

+evt. fragt

 • 10 oz MicroWax oilskin
 • For i 100% bomuld
 • 3-i-1 funktion- alm frakke, 3/4 frakke, åben eller med ben
 • Inderfor på overkroppen i 100% polyester, som kan lynes på og af efter behov, med to velcro-lukkede lommer
 • 2 store forlommer, som lukkes med en trykknap-klap
 • Stiklommer under forlommerne
 • 2 inderlommer, hvor den ene er med lynlås
 • Dobbelt knap-lukning foran
 • Benstropper, som let lige knappes rundt om benene
 • Justerbar snor i taljen
 • Aftagelig kappe
 • Nappa-læderbesætning på kraven

IKKE ALLE STR. ER I BUTIKKEN, TJEK NEDENFOR OM DIN STR. ER DER, SÅ DU IKKE KØRER FORGÆVES!

XS S M 4XL 5XL
Brun Sort
Lager:
Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud