Flinders Riding Jacket

1.599,00
Model/varenr.: 10022
XS S M L XL XXL 3XL

Er du på udkig efter en jakke, der er super praktisk - men også flot og anvendelig til både by og land - så tjek lige Flinders jakken her: En jakke - der er super klassisk, praktisk og perfekt til det hele... og i al slags vind og vejr.

Stilen er den klassiske Drover. Men denne jakke er ikke i oilskin - men Dri-Tec materialet fra Scippis. Dri-Tec er til dig, der ikke er vild med oilskin - men kan lide den rå og robuste stil, og gerne vil nyde godt af de unikke egenskaber. Netop på den baggrund er Dri-Tec blevet "født": Til at modstå al slags vind og vejr - og stadig være super behageligt.

Dri-Tec materialet har en fløjlsafgtig blød overflade - og så er jakken både vindtæt og vandtæt og alligevel behagelig åndbar. Den er foret med 100% bomuld. Foret runder op bagpå - så det slutter ca. 25 cm over nederste kant på jakken (i str. L).

Farve: Brun

Materiale: Dri-Tec (45% bomuld, 55% polyester), med for i 100% bomuld

Størrelser: XS-3XL - Jakken er M/K og normal i størrelsen til mænd. Stor i størrelsen til kvinder, der skal vælge mindst en størrelse mindre end normalt. Se evt. jakkens mål på fotoet

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: