Er du på udkig efter en jakke, der er super praktisk - men også flot og anvendelig til både by og land - så tjek lige Flinders jakken her: En jakke - der er super klassisk, praktisk og perfekt til det hele... og i næsten al slags vind og vejr.

Stilen er den klassiske Drover. Men denne jakke er ikke i oilskin - men Dri-Tec materialet fra Scippis. Dri-Tec er til dig, der ikke er vild med oilskin - men kan lide den rå og robuste stil, og gerne vil nyde godt af de unikke egenskaber. Netop på den baggrund er Dri-Tec blevet "født": Til at modstå næsten al slags vind og vejr - og stadig være super behageligt.

Dri-Tec materialet har en fløjlsafgtig blød overflade - og så er jakken både vindtæt, og overkroppen har en regntæt foring, og alligevel behagelig åndbar. Den er foret med 100% bomuld. Foret runder op bagpå - så det slutter ca. 25 cm over nederste kant på jakken (i str. L).

Farve: Brun

Materiale: Dri-Tec (45% bomuld, 55% polyester), med for i 100% bomuld

Størrelser: XS-3XL - Jakken er M/K og normal i størrelsen til mænd. Stor i størrelsen til kvinder, der skal vælge mindst en størrelse mindre end normalt. Se evt. jakkens mål på fotoet

Scippis, Flinders Riding Jacket, brun Dri-Tec™

Model/varenr.: 10022
1.599,00

+evt. fragt

IKKE ALLE STR. ER I BUTIKKEN, TJEK NEDENFOR OM DIN STR. ER DER, SÅ DU IKKE KØRER FORGÆVES!

XS S M L XL XXL 3XL
Lager:
Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud