Den klassiske australske kvægdriver - drover jakke. Og første-klasses australsk kvalitet fra Scippis. Kappen, der gør jakken helt speciel - og speciel australsk - kan tages af. Så har du pludselig en helt anden jakke også! En rigtig god all-round friluftsjakke, der også er særdeles populær som jagtjakke.

Drover Jacket fra Scippis er gennemført - og er bare ekstra sej: Med læderbesætning på krave og siden af albuen. Med talje-tunnel - så taljen kan justeres efter ønske. Den har to multifunktionelle yderlommer og to inderlommer, hvoraf den ene er med lynlås. Den er med printet bomuldsfor.

Drover jacket har en slids bagpå på ca. 24 cm.

Du finder ikke en bedre Drover ...

Farver: Mørk brun eller sort

Materiale: 12oz heavyweight Oilskin, for i 100% bomuld, læderbesætning på krave og albuer

Størrelser: En unisex jakke - der er stor i størrelsen til kvinder, så bestil et-to numre mindre, end du plejer (tjek endelig måleskemaet)

Læs mere om oilskin her: https://www.outbackboots.dk/information/om-oilskin/

Scippis, Drover Jacket, brun eller sort 12oz heavyweight Oilskin

Model/varenr.: 1J01
1.799,00

+evt. fragt

IKKE ALLE STR. ER I BUTIKKEN, TJEK NEDENFOR OM DIN STR. ER DER, SÅ DU IKKE KØRER FORGÆVES!

XS S M L XL XXL 3XL
Brun Sort
Lager:
03/12/2014

Har lige modtaget denne. Super lækker. Glæder mig til jeg skal træne hunde Købt den et nr større for at kunne have sweater under, passer perfekt.

22/10/2016

Jeg er super glad for min Drover!! Jeg bruger den ude hos mine heste, og jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg valgte Droveren!

29/09/2020

Flot oilskinsjakke med aftagelig kappe. Jeg er rigtig glad for den. Fik bestilt forkert størrelse, men fik en super god service og en hurtig ombytning. Købte også en Brussels lædertaske der matcher flot til jakken

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Tilbehør
Nyheder
Tilbud
spacer